Les je naraven material, ki ima v zgodovini pomembno vlogo in posebno veljavo. Ima svojevrstno aromo in neizmerno toplino. Je naravi prijazen in uporaben na veliko različnih načinov.

Pike so nekaj novega, abstraktnega, čudnega, nenavadnega. Pike so…igrive. Kot otroci. In kot marsikateri odrasel človek, ki še noče odrasti. In ni naključje, da je so bile domine prva igrača, ki smo jo izdelali. Z obilico pik 😊

Združili smo nekaj starega, tradicionalnega in nekaj novega, svežega. Združili smo les in pike. In našli smo popolno kombinacijo, ustvarjeno za vse igrive otroke, odrasle in navdušence nad igračami. Tako smo ustvarili wood&dots. In od takrat se trudimo svetu ponuditi nekaj novega.

wood&dots je blagovna znamka lesenih izdelkov, specializirana za lesene igrače in darila. Z večletnimi izkušnjami na področju obdelovanja lesa, obilico truda in kančkom ljubezni se trudimo našim izdelkov vdahniti dušo. Zavedamo se, da je igrača prva in verjetno tudi najzabavnejša učiteljica, ki jo bo otrok kadarkoli imel, in zato je pomembno, da mu zagotovimo le najboljše igrače.

Pri nas se trudimo biti najboljši, žal pa zato ne moremo biti najcenejši. Vsi naši izdelki so oblikovani in izdelani v naši delavnici v Sloveniji. In čeprav imamo na voljo najsodobnejšo tehnologijo, je veliko dela še vedno opravljenega ročno, saj les potrebuje poseben dotik.

wood&dots je blagovna znamka visokokvalitetnih lesenih igrač in daril. Z lastnim oblikovanjem in trajnostno proizvodnjo ustvarjamo igrače, ki Vam bodo prirastle k srcu. In upamo, da ne samo Vam.

Če želite izvedeti več o nas: https://www.woodanddots.com/language/sl/o-nas/

NOVICE

23.7.2018

Mineva že leto dni, odkar je wood&dots ugledal luč sveta. Poglejte, kaj se je v tem času spremenilo.

OBVESTILA

Poiščite wood&dots tudi na Facebooku, Instagramu in Twitterju in tako bomo vedno ostali povezani.

 

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0