fbpx
domino on yellow
Fruit domino
The wolfs game
Fruit domino on floor
Domino falling
Domino
Fruit domino
 previous arrow
next arrow
Slider

 

ZGODBE. Otroška stvar, ki pogosto pritegne tudi odrasle.

DOMIŠLJIJA. Otroška stvar, ki jo mnogi odrasli izgubijo.

Otroci imajo bujno domišljijo. Vedno se domislijo novih načinov igre in zgodb za predmeti. In ker jim bo ta domišljija pogosto koristila, se moramo potruditi, da jo bodo razvijali in krepili ali pa vsaj ohranili. To lahko dosežemo tudi s pravilnim izborom igrač in iger, ki bodo otroke vzpodbujale h kakovostni igri.

LES je material, ki nam ga daje naša Zemlja. Je topel in prijeten za otip. Je tudi najzanimivejši od vseh naravnih materialov, saj nikoli ne miruje. Vedno se odziva na temperaturo in vlago okolice, tako da pogosto rečemo, da je les živ. Zato pa je delo z njim še toliko lepše.

wood&dots je blagovna znamka kakovostnih lesenih igrač. Z večletnimi izkušnjami na področju obdelovanja lesa, obilico truda in kančkom ljubezni se trudimo naše igrače narediti zabavne in poučne. Zavedamo se, da je igrača prva in verjetno tudi najzabavnejša učiteljica, ki jo bo otrok kadarkoli imel. Zato je zelo pomembno, da mu zagotovimo le najboljše igrače.

Vse naše igrače so oblikovane in izdelane v SLOVENIJI. Izdelane so skladno z Evropskimi standardi, kar dokazuje tudi oznaka CE. To pomeni, da so izdelane iz naravnih materialov, uporabljene barve pa za otroke in okolje niso škodljive.

Če želite izvedeti več o nas: www.woodanddots.com/language/sl/nasa-zgodba/

 

 

 

 

Contact Us

Send us your question via email and we will answer you as soon as possible.

Not readable? Change text. captcha txt
0